28 november 2005

Christiania-cykler

For nogle år siden sad en cykelsmed på Christiania og smagte på noget alternativ tobak. Pludselig tænkte han "Hallo! Hvad med at lave en kombination af en skurvogn og en cykel?"

Som sagt, så gjort. Køretøjet fik det opfindsomme navn "Christinia-cykel", og trods en afsindig høj pris er disse kassevogne blevet voldsomt populære blandt især de Københavnske børnefamilier. Lidt for populære, vil nogen sige.

Det er i hvert den følelse, man let kan sidde tilbage med, når man om morgenen på Københavns 30 cm brede cykelstier har forsøgt at kæmpe sig igennem disse Christinia-konvojer bestående af langsomme og slingrende forældre med afkom, der synes at have uendelig meget tid. Man burde sq lave specielle stier for tungt læssede mobile kravlegårde ... eller krybespor.

Eller måske er det bare mig, der kører for sent hjemmefra...

1 Comments:

Kasper said...

Nej, du har helt ret. Det er totalt træls! Og der burde være en spærretid, ligesom i S-tog og busser for pensionister. Hvis de da ikke helt skulle forbydes.

Desuden undrer jeg mig gang på gang over disse forældre, der åbenbart holder så lidt af deres børn, at de ikke engang gider spænde dem fast. Et lille puf fra en Morris Minor, og ungerne ruger adskillige meter hen af asfalten.

onsdag, 11 januar, 2006  

Send en kommentar

<< Home